OVER ONS

Ons team van ervaren rijinstructeurs helpt je graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie te krijgen en je zelfverzekerd te voelen op de weg!

Snel contact

Doe een spoedcursus! 

Je rijbewijs halen kan al binnen 4 tot 8 weken (of zelfs minder!) behaald worden wanneer je gaat voor de spoedcursus van Verkeersschool Romkes! Tijdens jouw gratis proefles schat jouw rijinstructeur in hoeveel lessen jij nodig hebt. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met jouw werk en/of studie. Door meerdere uren per dag samen met jouw rijinstructeur de weg op te gaan, krijg je het verkeersinzicht en de controle over je voertuig sneller onder de knie. Let op! Deze lessen zijn intensief en vergen veel van je concentratie en motivatie! Daarom rijd je bij Verkeersschool Romkes nooit langer dan 4 uren per dag. We willen natuurlijk wel dat je alle lesstof opneemt en het belangrijkst: veiligheid staat voorop! Natuurlijk is het belangrijk om te weten hoe het is om ’s avonds in het donker te rijden. Maar ga je voor een spoedcursus, volg jouw rijlessen dan zo veel mogelijk overdag. Overdag is er meer verkeer waardoor je sneller leert en vaker in kunt spelen op verkeerssituaties.

Ja, ik wil een gratis proefles

Klaar voor jouw enkele reis richting rijbewijs? Klik dan op de button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen!