OVER ONS

Ons team van ervaren rijinstructeurs helpt je graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie te krijgen en je zelfverzekerd te voelen op de weg!

Snel contact

O jee, faalangst! 

Voor jouw rijles/examen begint heb je jezelf een peptalk gegeven, maar eenmaal in de auto word je overvallen door een gevoel van paniek. Hoe zet ik mijn voertuig in de eerste versnelling?! Wanneer je weet dat je het kan, maar je het in de praktijk maar niet voor elkaar krijgt door angst, onzekerheid of een onrustig gevoel, dan spreken we in de meeste gevallen van faalangst. Voor als je denkt dat je de enige bent die hier last van heeft: Geen zorgen, dat ben je niet! Verkeersschool Romkes werkt met rijinstructeurs die gespecialiseerd zijn in het omgaan met leerlingen die last hebben van faalangst. Er wordt gekeken naar de oorzaak van jouw angst en jouw rijinstructeur werkt samen met jou aan een gezonde dosis zelfverzekerdheid. Maak je een fout? Dat mag! Daarom heet het ook een rijles. Hoe meer fouten je maakt, hoe meer je leert! Niemand verwacht van je dat je in één keer alles goed doet.

Ja, ik wil een gratis proefles

Klaar voor jouw enkele reis richting rijbewijs? Klik dan op de button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen!